Nahajate se tukaj

Volitve v Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani

1 post / 0 new
Admin
Slika za %user
Offline
Zadnji dostop: 11 ur 13 min nazaj
Uporabnik že od: 30.4.2015
Volitve v Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani

 

Pozdravljene študentke in študenti FGG!

Obveščamo vas, da bodo JUTRI, torej v sredo, 19. 10. 2016, potekale volitve v Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani. Kljub temu, da smo SILE FGG edini kandidat, je prav, da izkoristite volilno pravico in greste volit. Le na ta način bomo lahko pokazali ostalim fakultetam, da nismo majhni, četudi je število vpisanih v zadnjih letih pri nas upadlo.

Osnovno poslanstvo ekipe SIL FGG je ustvariti bolj zabavno in sproščeno vzdušje med študenti naše fakultete. V ta namen si prizadevamo vložiti naš trud v organizacijo dogodkov in s tem popestriti dogajanje na FGG-ju. Tako smo člani SIL FGG in naši predhodniki v zadnjih letih postorili sledeče:
- organizirali razne piknike, zabave, športne dogodke, predavanja, ekskurzije in aktivno sodelovali v okviru lokalnih študentskih društev,
- nudili večletno podporo in pomoč pri promocijah FGG,
- sodelovali na različnih razpisih, projektih in raziskovalnih nalogah pod okriljem fakultete,
- vzpostavili bazo zapiskov in vaj na gradbeništvu,
- in za konec najpomemnejše: skrbeli smo za študente na naši fakulteti.

V prihajajočem mandatu nameravamo naše poslanstvo nadaljevati, po potrebi ga bomo poskušali še izboljšati. Motivacije in sposobnosti nam ob misli, da vam bomo popestrili in polepšali študentsko življenje, zagotovo ne bo zmanjkalo. Zato bi vas prosili, da jutri oddate svoj glas za SILE FGG in tako dodate še vi kanček k mozaiku uspešno zastavljeni zgodbi, ter da se bo za študente poleg rednega študija dogajalo še veliko zanimivega.

Na volitvah ne pozabite imeti s seboj:
- osebnega dokumenta s sliko in,
- veljavne študentske izkaznice oz. potrdila o vpisu.

Hvaležni bomo za vsak glas!

Vaše SILE FGG